Datum: 27 november 2018
Plaats: Amsterdam

Legally right, but morally wrong?

Nieuwe inzichten tijdens het integriteitsevent voor young professionals
 
Op 27 november vond hét integriteitsevent voor young professionals plaats. Jong IVBN werkte samen met de jongeren organisaties van Neprom, Rics, Aedes, VGM NL en FRESH en verzorgde een unieke samenkomst en een veelzijdige middag met inspirerende sprekers.
 
Voorafgaand aan de bijeenkomst namen deelnemers een persoonlijke test af die door het Certifind Institute beschikbaar was gesteld. Deze test richtte zich op de drijfveren en persoonlijkheid en de uitkomsten werden (geanonimiseerd) gebruikt op de dag zelf door spreker Peter Herfkens. Manager Risk & Compliance Michiel Braskamp verwelkomde de gasten bij Syntrus Achmea RE&F en opende de middag. Compliance Officer Diana Muller en Manager Compliance Jorrit Groeneveld van Bouwinvest REI gingen in op hun werk en deelden hun visie op een aantal interessante vraagstukken. Daarna volgde een interactief programma aan ronde tafels. Aan de hand van een tweetal vooraf geselecteerde stellingen gingen deelnemers met elkaar in gesprek. Het gesprek werd geleid door een tafelvoorzitter uit de branche.
Een inspirerende middag waarbij jonge beleggers, ontwikkelaars en andere vastgoedprofessionals samenkwamen en interessante inzichten met elkaar deelden. Mooi evenement waarbij Jong IVBN samen met de andere jongeren organisaties een interessante, maar ook gezellige middag hebben neergezet. 
Nieuwsgierig? Klik HIER voor de foto's!

 

Terug