Routebeschrijving naar IVBN


Bezoekadres WTC Den Haag:
Toren E, 21e verdieping
Prinses Margrietplantsoen 84-A
2595 BR Den Haag

Telefoon
070 - 3.000.371

E-mail
info@ivbn.nl
 

Routebeschrijving IVBN

Via het Prins Clausplein vanaf de A12 de afslag Den Haag Bezuidenhout / Mariahoeve (afrit 3) nemen. Aan het eind van de afrit rechtsaf en dan links voorsorteren de Beatrixlaan op. U passeert rechts de hoofdingang van het WTC Den Haag. Bij de verkeerslichten rechtsaf om naar de parkeergarage te gaan. Voor navigatie naar de parkeergarage onder het WTC Den Haag kies Prinses Marijkestraat 57 Den Haag. De parkeerkosten bedragen € 3,00 per uur. Indien u bij het Business Centrum moet zijn, kunt u bij de receptie van het Business Center een uitrijkaart (dagkaart) aanvragen voor € 7,00. In de wijk naast het WTC kunt u na 14:00 gratis parkeren.

Voor openbaar vervoer vanaf station Den Haag Laan van NOI (verbindingen met o.a. Rotterdam, Leiden, Schiphol en Amsterdam); kies Randstadrail tram 3 of 4; tram 3 gaat via Beatrixkwartier en Centraal Station Den Haag naar Den Haag Loosduinen; tram 4 ook via Beatrixkwartier en Centraal Station Den Haag richting Den haag De Uithof. Trams 3 en 4 rijden op werkdagen iedere vijf minuten, reisduur 2-3 minuten; één halte verder uitstappen bij het Beatrixkwartier. Onderaan de roltrap links circa 50 meter de ingang van het WTC Den Haag (dus voorbij de ingangen van (personeel van) de Belastingdienst). Het formele adres van de hoofdingang van het WTC is Prinses Beatrixlaan 582 in Den Haag.

Voor openbaar vervoer vanaf Den Haag Centraal Station (verbinding met Utrecht); kies Randstadrail perron D, trams 3 of 4 richting Zoetermeer; iedere vijf minuten, reisduur 2-3 minuten; één halte verder uitstappen bij het Beatrixkwartier. Onderaan de roltrap links circa 50 meter de ingang van het WTC Den Haag (dus voorbij de ingangen van (personeel van) de Belastingdienst). Het formele adres van de hoofdingang van het WTC is Prinses Beatrixlaan 582 in Den Haag.

Lopend van station Den Haag Laan van NOI naar WTC Den Haag 10 minuten; lopend van Den Haag Centraal Station naar WTC 16 minuten. Het formele adres van de hoofdingang van het WTC is Prinses Beatrixlaan 582 in Den Haag.

Zie desgewenst hier een routebeschrijving naar het WTC Business Center.