Datum: 2 oktober 2018
Plaats: Amsterdam

Vastgoedseminar IVBN & CFA Society VBA Netherlands

Retailvastgoed in de experience economy

Over veranderende strategieën van vastgoedbeleggers

Hoe speelt de retailvastgoedsector in op de gebruiker van de toekomst? Het jaarlijkse researchseminar van IVBN en CFA Society VBA Netherlands staat deze keer stil bij de snelgroeiende ontwikkelingen en trends in de experience economy. Met als centrale vraag hoe beleggers in vastgoed inspelen op de eisen en wensen van de huidige consument. Over de experience economy is sinds eind jaren ’90 veel geschreven; de vraag is welke invloed ‘beleving’ en ‘service’ hebben op de positionering van retailvastgoed: wat is de betekenis voor investeringsstrategie en exploitatie?

 

15:00 uur       Ontvangst en inloop

15:30 uur       Opening dagvoorzitter

Johan van der Ende     

  

15:40 uur       Favorite meeting places

Jeppe de Boer - Masterdam

Steeds meer winkelcentra ontpoppen zich tegenwoordig als ontmoetingsplaats.                                                    Redelijk nieuw terrein voor de retail, bekend terrein voor de hotelsector en de kantorensector. Wat kan de retailsector leren van de anderen sectoren?

 

16:10              Mall of the future

Sarah Vehmeijer - Klepierre & Joost Hulshof - STIR Architectur

Shop, meet, connect. Dat is de visie van Klepierre op de toekomst van het winkelcentrum. De                vertaling daarvan begint al bij het ontwerp. Klepierre en STIR Architecture nemen ons mee in de          Europese visie op de toekomst van het winkelcentrum en de specifieke vertaalslag daarvan op Hoog Catherijne.

 

16:50 uur       A basket full of retail

Herman Kok – Meyer Bergman

Een intelligente en inspirerende stedelijke omgeving als basis voor waardecreatie. Hoe creëer je dat voor verschillende vormen van retail en wat levert het op?

 

17:20 uur       Borrel

 

Wilt u zich aanmelden? Dat is zeker mogelijk.

Kijk snel HIER en reserveer vandaag nog uw ticket!

Terug
17 september 2018
Utrecht
IVBN ledenvergadering
17 september 2018
Utrecht
IVBN bijeenkomst en projecten website
2 oktober 2018
Amsterdam
Vastgoedseminar IVBN & CFA Society VBA Netherlands