Voorburg, 26 november 2015

Inzendingstermijn IVBN Scriptieprijs 2016 verlengd tot 8 december

 

De inzendingstermijn voor de IVBN Scriptieprijs is verlengd tot 8 december. Op 8 maart 2016 zullen de genomineerden hun inzendingen presenteren waarna de winnaar bekend zal worden gemaakt door juryvoorzitter Cor Worms. In aanmerking komen afstudeerscripties van universitaire masteropleidingen en vastgoedgerelateerde postacademiale of post-HBO masteropleidingen (studiejaar 2014/2015).

Themabijeenkomst over disrupties voor de vastgoedsector 8 maart

Aansluitend aan de uitreiking vindt een themabijeenkomst plaats over vernieuwing en innovatie in de vastgoedsector. Daarvoor zal Doug Herzbrun, Global Head of Research CBRE Global Investors, zijn onderzoek naar de disrupties voor de vastgoedsector presenteren. Meer informatie over het programma is binnenkort te vinden op de website van IVBN. Aanmelden kan alvast via info@ivbn.nl.


Noot voor de redactie: Contactpersoon drs. F.J.W. van Blokland MRICS, directeur IVBN 070-3000371 of  06 54 25 24 15 

Doel van IVBN is het bevorderen van een evenwichtig investeringsklimaat voor vastgoed en een goede marktwerking, zowel lokaal, regionaal als (inter-)nationaal. IVBN behartigt de gemeenschappelijke belangen van de leden en biedt een platform aan institutionele vastgoedbeleggers.

Leden van IVBN zijn vastgoedondernemingen in de vorm van (al of niet beursgenoteerde) vastgoedfondsen en vastgoedvermogensbeheerders. De leden exploiteren omvangrijke portefeuilles vastgoed, overwegend in opdracht van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en/of banken. De 30 leden exploiteren voor circa 45 miljard euro aan Nederlands onroerend goed en nog eens zo’n 50 miljard aan vastgoed in het buitenland. Zij beleggen in woningen (50%), winkels (30%), kantoren (15%), bedrijfsruimten, parkeergarages en overig vastgoed.

Terug