Datum: 17 september 2018
Plaats: Utrecht

IVBN bijeenkomst 17 september ‘de gezamenlijke stad’

Meer middenhuurwoningen; revitalisering van winkelgebieden; nieuwbouw of renoveren van bestaande kantoren en het verduurzamen van de gebouwde omgeving: het zijn thema’s waar nieuwe gemeentebesturen mee te maken heeft. Steden staan immers voor grote uitdagingen! Institutionele vastgoedbeleggers denken graag met u mee.

Op 17 september, vanaf 15.00 uur, in het Muntgebouw in Utrecht, organiseert de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN) in Utrecht een bijzondere middagbijeenkomst. We presenteren een aantal voorbeeldprojecten, maar we besteden ook aandacht aan bovengenoemde thema’s. De ledenkring van IVBN zal op managementniveau aanwezig zijn en er is volop gelegenheid om informeel kennis te maken en rechtstreeks met elkaar in gesprek te gaan.

Het programma begint vanaf 14.15 uur met inloop en een kop koffie. Na het welkomstwoord door IVBN-voorzitter Dick van Hal - Bouwinvest om 15:00 starten de presentatierondes.

Met drie presentatierondes gevolgd door discussies, is dit een spraakmakend evenement waarbij een meet & greet wordt gerealiseerd tussen gemeente en belegger. Ondermeer het nieuwe winkelhart Tilburg wordt gepresenteerd door Belinde Bakker - Wereldhave met een discussie over revitalisering van winkelgebieden o.l.v. IVBN-bestuurslid Nicole Maarsen - Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Daarnaast komt de presentatie van woningproject De Hallen in Amsterdam door Jaap van der Bijl – Altera Vastgoed met een discussie over meer middenhuurwoningen o.l.v. IVBN-bestuurslid Gertjan van der Baan - Vesteda aan bod.

Een interessante middag waarbij woningprojecten, winkelcentra en andere projecten aan bod komen, maar ook discussie momenten over middenhuur, nieuwbouw / renovatie bestaande kantoren en zorgvastgoed naar voren komen.

We hopen u in september te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Frank van Blokland

Directeur IVBN

Terug